Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja web sajta, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka Vaša poseta ovom web sajtu, kupovina ili bilo koja druga aktivnost, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.

1. Opšte odredbe
www.kostimizamaskenbale.rs polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programski kod), kao i na većinu postavljenih fotografija. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog web sajta, bez pismene dozvole vlasnika ili proizvođača ove web prodavnice (ATEC Technologies), smatra se kršenjem autorskih prava i kao takvo podložno je tužbi.
www.kostimizamaskenbale.rs u svakom trenutku nastoji da Vam prikaže i opiše sve proizvode što preciznije, ali ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi sa bojom proizvoda ili postavljenom fotografijom u svakom trenutku precizni.

2. Linkovi ka drugim web lokacijama

Svi linkovi na ovom web sajtu ka drugim lokacijama (web sajtovima) su postavljeni isključivo da bi vam olakšali rad i pružili što detaljnije i kvalitetnije informacije. Korišćenjem ovih linkova, napustićete ovaj web sajt i pristupiti drugom web sajtu na kome važe drugi uslovi korišćenja. www.kostimizamaskenbale.rs nije u mogućnosti da pregleda i proveri sve te lokacije, i ne može ni na koji način da utiče na njihov sadržaj, funkcionalnost i bezbednost. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija, čije su web adrese postavljena na ovom websajtu, to radite isključivo na sopstvenu odgovornost.

3. Promene uslova korišćenja
www.kostimizamaskenbale.rs može promeniti ove Uslove korišćenja bilo kada, ažuriranjem ili izmenom ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.


Skroluj