Naručivanje

Modele kostima koji vam se sviđaju možete da naručite na četiri načina.

  • Kostim možete najjednostavnije naručiti preko sajta, klikom na ikonu željenog modela i ubacivanjem tog proizvoda u „ onlajn korpu“. Imate 5 koraka prilikom formiranja narudžbine. Nakon primanja narudžbine, u što kraćem roku ćemo vas kontaktirati i dogovoriti detalje izrade i isporuke.
  • Pisanjem poruka u INBOX preko Facebook-a
  • Pozivanjem našeg broja 062 18 01 986
  • Slanjem mejla na adresu kostimzamaskenbale@gmail.com.

Prilikom naručivanja je potrebno da nam saopštite koji konfekcijski broj nosi dete, ili da nam pošaljete njegove mere (visinu, obim grudi i obim kukova). Ukoliko imate nedoumice oko mera, obavezno nas pozovite radi konsultacija, jer ukoliko dođe do pogrešnog premeravanja deteta, ne možemo biti odgovorni za nastale greške u veličini prilikom izrade kostima.

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Ukoliko imate problema sa on-lajn naručivanjem, slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku na 062 18 01 986, mi ćemo vas pozvati i olakšati ceo proces!

PREUZIMANJE I PLAĆANJE

Kostimi se šalju kurirskom službom i cena poštarine ne ulazi u cenu kostima. Uobičajeno, ta usluga iznosi od 250 do 350 dinara, u zavisnosti od težine, odnosno veličine kostima. Isporuka se vrši na kućnoj adresi, ili gde god vi želite na teritoriji centralne Srbije u roku od 7 radnih dana, dok je rok za isporuku na Kosovu i Metohiji 14  radnih dana. Ukoliko živite u Beogradu ili okolini, moguće je da se dogovorimo oko ličnog preuzimanja proizvoda.

VEOMA VAŽNA NAPOMENA: Tokom decembra meseca ne važi nijedan rok za izradu i isporuku, već se svaka pojedinačna isporuka dogovara između radionice i klijenta

Plaćanje se vrši pouzećem, odnosno prilikom preuzimanja robe po unapred dogovorenoj ceni.

 REKLAMACIJE

Ukoliko niste zadovoljni kostimom, možete nas kontaktirati, uložiti reklamaciju, i dogovoriti se oko prepravke, ili nam vratiti kostim u roku od 2 dana, a mi ćemo vama vratiti novac koji ste dali za kostim.

NAPOMENA: Obuća ne spada u deo kostima, i ona se posebno naručuje, odvojeno od željenog modela kostima! 


Skroluj