O nama

Radionica za izradu kostima, maskota i ženskih haljina „Kostimi za maskenbal“ postoji od 2013 godine. Svi naši proizvodi se prave ručno, u Srbiji, u Beogradu. Radionica se nalazi na adresi Braće Jerkovića 117/v.

 

Svaki naš kostim se radi ručno, po narudžbini klijenata, u merama deteta kome je kostim namenjen i isporučuje se na kućnu adresu naručioca.  

 

Ukoliko želite da oduševite svoje dete i obradujete ga izuzetnim poklonom, mi ćemo vam pomoći u tome. Maskenbali, predstave i ostale dečije priredbe, za njih su posebni dani, kada vaši naslednici žele da budu primećeni i najlepši. Zbog toga im omogućite da se istaknu među drugarima i drugaricama, i poklonite kostim o kojem će svi pričati.

 

U ponudi je široka ponuda modela za svakog mališana, i svaki od njih se radi prema merama samo vašeg deteta. Šta god da zamislite, mi ćemo vam napraviti i svaku vašu želju ispuniti. Bilo da se radi o nekom od aktuelnih junaka iz crtanih filmova, glavnog lika popularne knjige ili neke divlje životinje.

 

Na vama je da izaberete. Na nama - da vašu zamisao sprovedemo u delo i isporučimo je gde god želite.

 

Ne morate da obilazite radnje, i okrećete brojeve prijatelja koji bi vam preporučili neke od kostima. Dovoljno je samo da pogledate našu ponudu, naručite vaš kostim na sajtu, pozovete nas, pošaljete nam mejl ili poruku sa vašeg FB profila. Oko svega ćemo se dogovoriti i svaki vaš zahtev ispuniti.

 

Naš cilj je da "Vaše dete bude najlepše"!!!

Radionica za izradu kostima za maskenbale


Skroluj