ZAŠTO OD NAS DA NARUČITE

Svaki od naših kostima se pravi ručno i predstavlja svojevrsni unikat. Proizvode se u radionici u Beogradu. Mi ne uvozimo kostime iz Kine, i naši proizvodi nisu napravljeni od poliestera od kojeg je napravljena ogromna većina kostima koja se nalazi u ponudi u našoj zemlji.

Materijali od kojih se prave naši proizvodi se pažljivo biraju kako bi deci u njima bilo udobno, i kako bi mogli nesmetano da ih nose duže vreme, a ne samo jednom, kakav je slučaj sa drugim kostimima.

Trudimo se da uravnoteženim cenama sa kvalitetom proizvoda kupcima ponudimo ono što nemaju na drugim mestima. Kod nas nema kostima za decu koji koštaju nekoliko stotina dinara, jer je jednostavno nemoguće proizvoditi tako nešto i opstati u poslu, ali isto tako ne preterujemo u cenama i ne nudimo preskupe proizvode.

Za razliku od većine prodavnica koje prodaju kostime, kod nas je moguće naručiti koji god kostim koji vaše dete želi, i mi ne moramo čekati sledeći uvozni kontigent, već vam možemo u roku nekoliko dana izraditi i isporučiti većinu potrebnih kostima za rođendane, predstave ili priredbe.

Ukoliko niste sigurni u sve ovo, naručite neki od naših proizvoda i - videćete da smo u pravu.

Čekamo vaš poziv!


Skroluj